04 May 2010

Hvordan få svigerfar religiøs?

Jo det skal jeg fortelle dere

Du tar en liten tanke honning, ikke mye bare en spiseskje eller så. Så tar du to spiseskjeer senep. Tilsammens med en par glass rødvin rører du dette sammen og har i en langpanne.

Oppi denne legger du så et lammelår, krydrer med Meiram, Timian og Rosmarin samt litt salt, og inn i ovnen et par timer på 200 grader under folie.

Ta så deretter folien av og grill låret litt til, mens du lager rosenkål, revet gulrot og blomkålsmos.
Kraften fra lammet blandes i den low-carb snille brunsausen fra GreenLine.

Der har du det!

2 comments:

Fläskdansen said...

Åh, jag blir religiös bara av att läsa receptet! Det här måste jag testa nån gång, det verkar supergott!

Kram!

Rita said...

Tack för det, det var faktisk otroligt skitgott! Passar nog perfekt för fransyska med tror jag nog :D