04 November 2009

Första träffning


Som ni ser, pyttelite storleksskillnad mellan Ronja och Saga liten!
Ronja smet med mig inn nu i eftermiddag, och var så himla nyfiken på Saga. Hon har ju luktat gjennom dörren att där är en annan misse i huset, och även hört hon.
Ronja gick här i går kväll och jamade lite för sig själv som hon i bland gör, och Celine satt i hallen och mumsade lite mat. Gissa båda katternas reaktion när det jamade från badrummet till svars? :D

Men tro inte att Saga önskte Ronja välkommen inte. Hon blev stor i ögonen när hon såg Ronja kom inn, där hon låg i buret och vilade, hon fick nog en chock av denna enorma katten. Ronja såg inte Saga först, hon nosade runt för att hitta denna missekissen, sen såg hon Saga i buren och ville omedelbart bort och hälsa, social som hon är.
Men Saga morrade fult, och ville inte alls va bussig. Så Ronja backade, och provade igjen med att lägga sig på magen och krypa fram, men Saga blev inte mildare av det inte, utan morrade på.

Som tur är, Ronja är ingen bråkstake, och inte särskillt agressiv. Visst kan hon barka i hop med Celine i bland, men det är rätt sällant.
Så Ronja bara drog sig undan och ville inte bråka.

Vi provar igjen sen ;)

No comments: