30 August 2010

Feiring, Veterinær, blodprøver og lykkelig hund

På onsdag forrige uke var vi til Onkel Veterinær (ogå kjent som Gunnar) for å ta en ny blodprøve. Vi holder jo på med utredning om epilepsi, og i den anledning inngår det blodprøver. Blodprøvene viste en anelse forhøyde leververdier, ingenting alarmerende, men nok til at vi må etterforske det. Første steg var bare en type hundemat.
Ingen forandring til det bedre, snarere motsatt.
Så neste steg var spesialdiet, med hundemat for hunder med noe forhøyde leververdier. Ny blodprøve da forrige uke men vi fikk vente til i dag på svaret fordi han var tom for ånne stikker man måler verdiene med.

Over-verdiene var mer enn halvert på en måned, hvilket er strålende nyheter! Så nå fortsetter vi en til to måneder til og en ny kontroll-blodprøve for å se at verdiene har sunket til det normale, og så er det vel å vente på neste løpetid og se om hun får anfall da også.

Forøvrig skjer det ikke så mye nytt. Vi feiret vår 5 bryllupsdag den 27ende og feiret med svært moderat brask og bram, denne gangen med gode venner på Kicks i Ljusdal. Det skremte meg ikke fra å dra dit igjen kan jeg si, svært god mat, og trubaduren var ganske bra han også selv om jeg ikke omkom av lykke over honkeytonk mellom rundene.

Vi hadde besøk av Hild og Kari her, og Kari snakker om å komme tilbake også i vinterferien. Det blir knallkos! Var ordentlig trivelig å få tilbringe dagen med dem samlet!
Manglet bare Helena, Torgrim og Victor for å ha venneamlingen helt komplett.

Utover det har jeg vært gjennom svært tøffe forhandlinger siste uka, så de to dagene jeg hadde fri forrige uke kom svært godt med for å si det sånn. Det var tungt. Men nå er det overstått. Takk og lov.
De litt mindre utmaddende lønnsforhandlingene går nå svært forsinket inn i sluttfasen og blir vel om vi har flaks ferdige i tide for at de skal komme på septemberlønna med en hel del flaks. Vi får se.

Tomatene svulmer opp, men agurkene har ikke begynt å svulme så det blir nok ikke noe slikt i år. Men kanskje en håndfull tomater i alle fall, om september holder seg varm og fin. Det blomstrer iherdig blandt akeleiene og georginene enda faktisk, de gir bare ikke opp! Egentlig litt fint for da er det liv i blomsterbeddene enda. Kanskje et nytt bilde om en liten stund?

2 comments:

CA Heaven said...

What are you negotiating?

Cold As Heaven

Unknown said...

Company hade to place a warning for possible staff reductions, so as a member of the local union I had to take part of the negotiations who is to stay and who is to leave. Of course we have laws and rules regulating this as well.

And as soon as we finished these I had a fed days off. Needed those I can say!