28 January 2008

Kåkeier!!

Vi er huseiere!

Det er helt ufattelig! Vi har kjøpt en halvdel av en tomannsbolig, en bostadsrätt som det heter i sverige, samme som borettslag. Vi venter på endelig beskjed om vi er godkjente som medlemmer i foreninga, men det burde vel gå greit.

Dersom alt det går i orden overtar vi den 14 mars! Målet er å male om de nødvendige rom lørdag 15 mars, og så går flyttelasset søndag 16 mars forhåpentligvis. Mamma har lovet å komme i vinterferien og hjelpe med pakking av det vi ikke bruker hver dag, og så kommer hun over i påska. Håpet er at vi får hjelp av såpass mange at jeg og Fredrik slipper bære selv, ingen av oss kan det pga problemene vi har, men vi skal så menn lønne herdige hjelpsomme hender med pizza og øl/brus ved vel overstått arbeide!

Jeg har sjekka pristilbud fra flyttefirmaer men vi får regne med 10 000 omtrent, og det synes Fredrik var for dyrt. Så det blir å leie bil og kanskje en tilhenger til oss der vi tar ting vi vil ha kontroll på selv. Sånn som katter feks. Jeg har tenkt å kjøre i forveien med katter og en del småsaker, og se at de faller til ro. vi stenger dem enkelt og greit inne på gjesterommet eller soverommet eller noe mens folket bærer.

Om alt går i orden er flyttesjauen over innen søndag kveld. Mandag går turen til Ikea sammen med mamma, da skal vi handle inn tempelmøbler til Fredrik, noen kommoder og hyller til soverommet, et par puffer til å legge klær på, noe baderomsmøbler og litt sånn forskjellig som er kjekt å ha til nytt hus.
Alt mens Fredrik venter hjemme.
Vi skal også få kjøpt planker for å lage to nye databord. så vi må også ha et sett bordbein på Ikea. bordplatene skal lakkes før de tas i bruk. Takk og lov at vi har borr og skrumaskin! :D

"Alt dette mens fredrik venter hjemme"
For en fantastisk setning! :D Det er vårt hus! okei vårt HALVE hus da men likevel!

Og så midt i det hele er jeg knallforkjøla, har feber, surkler, snørvler og snørrer overalt.. æsj

Men vi har allerede begynt kasteraid 2.0. Oppgradert versjon. Det røyk sikkert 10 tastaturer i går! Vi har tømt et skap på datarommet, ett skap og noen hyller gjenstår. tro om jeg skal skrive opp noen 40 cm hyller til ivarhylla vi har på datarommet nå. den kan funke som hylle på badet! :D Det burde den tåle.. i alle fall en stund. stable håndklær og sånt i.

No comments: