28 July 2012

Vanningshjelp!


Published with Blogger-droid v2.0.6

Denne pakken fikk jeg av mamma. Inneholdende 6 tupper man kan skru fast på en hvilken som helst plast-brusflaske! Deretter stapper man tuppen ned i jorda på en blomsterpotte. Skal du bort noen dager og ikke har noen som kan vanne blomstene dine er dette et supert alternativ til de plantene med litt størrelse der man ikke så lett kan sette blomstene i badekaret!

For de som har vindu på badet er det også et alternativ å legge såkalt Oasis ned i badekaret, tykke blokker med dette og så fylle opp rikelig vann, deretter setter man blomsterpottene oppå oasisen. Blomsten får vann fra oasisblokka, og oasisen i seg drar til seg vannet fra badekaret rundt. Fungerer utmerket om man har relativt små potter man kan bære, men på de litt større er det greit med selv-vannings-system som det over. 

Disse flaske-tuppene er også fine til blomster som tørker fort ut i sommervarmen. Jeg har nå installert en halvlitersflaske med slik tupp på en blomst ute i stua mi og tenker se hvordan den fungerer nå. Jeg vil gjerne se om vannet sipler ut fort eller om det suges ut når blomsten behøver vannet! Greit å teste ut hvordan sånt fungerer mens man er hjemme og kan se til det. 

No comments: