Published with Blogger-droid v2.0.6
Chili con Carne er veldig lett å lage fra bunnen av. Du behøver bare kjøtt og tomat, chili, løk og paprika.
For 4 porsjoner behøver du:
500 gram kjøtt eller kjøttdeig
2 gule løker
2 ss smør
1,5 paprika
1 boks knuste tomater (gjerne med chilismak)
4 ss tomatpuret
1 buljongterning
0,5 ss chili (smak til om du bruker tomater med chilismak)
2 gule løker
2 ss smør
1,5 paprika
1 boks knuste tomater (gjerne med chilismak)
4 ss tomatpuret
1 buljongterning
0,5 ss chili (smak til om du bruker tomater med chilismak)
1,5 hvitløksbåter
1 ts mejram
salt og pepper
1 boks hvite bønner.
1 ts mejram
salt og pepper
1 boks hvite bønner.
Skrell og hakk løken. Vask og skjær paprikaen i grove biter, terne kjøtt om du ikke har kjøttdeig.
Ha paprika, bønner og tomat i gryte, smak til med krydderet. Bryn kjøtt og løk og ha det oppi.
Ha paprika, bønner og tomat i gryte, smak til med krydderet. Bryn kjøtt og løk og ha det oppi.
La det småputtre til kjøttet er mørt, og server med ris og salat.
No comments:
Post a Comment