17 June 2008

Biblioteket - Progress del 1!

NÅ skal vi da omsider begynne :D Vi har et soverom nede i stua det ikke har vært bilder på riktig enda, der vi tenker lage bibliotek. Jobben begynner NÅ! Det er mye arbeid som må gjøres. Vi skal slipe gulvlister og karmer på dør og vindu, for det er en del skader. Vi skal nappe ut plugger og sparkle alle hakk og skader. Så skal det slipes igjen for deretter å males. Vi skal ha en vinrød vegg og 3 hvite, og panelgardiner foran vinduet i vinrødt og hvitt. Vi blir nok å kjøpe de vinrøde gardinene FØRST så vi kan tilpasse den vinrøde veggen til dem.

Denne veggen skal bli den vinrøde veggen. Her skal det stå et sofabord og to stk vitrineskap i svart og glass. Vi leter med lys og lykte etter et sofabord som har glassplate og skuff som synes gjennom glassplata, aller helst i svart. Denne veggen blir den veggen der man fokuserer ved meditasjon, der alteret skal stå og der alle tempelsakene til Fredrik skal stå.

Denne veggen skal det være 3 stk svarte billy bokhyller på. Vi blir nok å kjøpe dem og ikke Linnarp helt enkelt pga prisen og fordi det ikke går å få tak i løse hyller til Linnarp i det hele tatt >.< Vi skal da kjøpe en glasshylle per bokhylle og vidre glassdører til alle hyllene så det blir bokskap og mindre støvtørking ;)

Denne veggen, litt mørkt bilde, skal vi ha et lavt bredt vitrineskap i samme serie som de to høye. Klingsbo heter det på Ikea for de som er nyskjerrige. I dette skapet skal vi stille fram særlig fine bøker, bøker som er viktige for oss. Som Lord of the Rings bøkene, der vi tenker bestille special 50 year aniversary varianter som står i egen kasse og så vidre. Spesielle bøker helt enkelt.

Og sist, denne veggen, her skal det være to stk billy bokhyller og minst en Benno i svart til dvd. Benno får ingen dør :) Eller... om det finnes dør så?

Vidre skal vi selvklart ha noen stoler å sitte i men dette er mer uklart. Vi har forelsket oss pladask i Mysinge på 150X150 men den kommer til å overta hele rommet og selv om den er kjempekoselig akkurat som navnet tilsier vil jeg ikke ha et rom som føles oppbrukt. Så jeg sikter nok mer på to gode lenestoler eller ørelappstoler, samt et lite rundt bord til å sette fra seg tekopp og annet.

No comments: