22 November 2010

Huff som tiden flyr!

Det er alt for lenge mellom hver gang jeg blogger her for tiden, tiden flakser i vei som en stressa småspurv så jeg knapt rekker noe som helst føles det som i blandt.

Siden jeg kjøpte 10 brød på grensa har vi spist bare det lowcarb-brødet jeg kjøpte der. Det lyse brødet var vel ikke all verden om du spør meg, helt greit liksom, men det metta relativt dårlig.
Det vanlige low-carb brødet fra carbzone var mye bedre og metta langt mer dessuten, så vi kjøper nok av det til vanlig tror jeg.

Nå gjenstår spørsmålet om jeg kan få tak i det her oppe. Jeg skal sjekke litt i matbutikker i hudiksvall siden carbzone har mange ica/maxi og coop butikker som återförsälgare.

Nå for noen uker siden ladet vi frysern med 30 kilo økologisk kravmerket grisekjøtt. Det har gjort underverker for kostholdet! Og til helgen henter vi et helt lam, ukjent antal kilo med kjøtt der. Tror jeg må ta med meg et lår til mamma, for jeg vet faktisk ikke om vi får plass til all maten i vår egen fryser! Men vi får vel se. Får vel lage et lammelår til helgen når vi får besøk.

I mellomtiden har vi spist og spist i frysern nå for å få litt plass til det lammet, og i helgen sto Hjortestek på menyen!
Jeg stekte den i gryte med løk og rødvin noe som gav et utmerket resultat og en kraft jeg kunne bruke til en saus i etterkant. Dampet brüsselkål og middagen var komplett.

I dag strimlet jeg halvparten av det kjøttet som var igjen, og stekte det med masse smør. Deretter hadde jeg litt vann og buljong på, samt jeg krydret det til med tomatsaus med chilismak og Ajvaro med spansk pepper. Nammelige saker.
Jeg kappet opp resten av brüsselkålen og tillot meg litt vannkastanjer og dermed hadde jeg en utrolig herlig middag for to.

No comments: