Som de sier på svensk.
Jeg har med vilje eksperimentert med karbiser, og holdt meg stillestående vaklende mellom 87 og 90 kilo. Jeg tenkte kroppen behøvde tid på å komme seg etter vektnedgangen.
Men nå er det nye tak. På igjen med relativt strikt diett.
Frem mot jul er planen å holde det relativt strikt, men tilatt ekstrautskeielse på bursdagene våre. og så til jul skal jeg lage litt godterier som passer oss, men en og annen godteri som ikke er helt etter low carb kommer det til å bli. Ikke mye, men litt. Littegranne melkesjokolade for eksempel.
Jeg skal lage snøballer i år, hvit sjokolade, litt smør, litt honing og kokosflak, og trille kuler av det.
Issjokolade er jo lov om jeg lager dem litt mørke, og så skal jeg lage smørboller med kokos og sjokolade, samt forskjellige andre godbiter.
Kaker blir det ikke så mye av. Jeg tenkte å tillate oss litt pepperkaker, for det er ikke jul uten, og vaniljedrømmer. Bestemors krumkaker. Sjokoladekake kommer jeg til å lage den stekefrie varianten, jeg tenkte å lage i små silikonformer og stille i fryseren.
Eplekake tenkte jeg også å lage en liten en.
Men, det er enda langt frem i tid. Julen er enda 5 måneder unna.
Nå er det lowcarb som tells, og jeg har strammet inn.
Og det betyr også "av med tassarna" på dispenserkaffen så jeg drikker te.
Og ikkeno mer brus hjemme i noen stor grad. Brusen er lov til jul.. ;)
Så var det på'an igjen!
No comments:
Post a Comment