09 July 2007

And the beat goes on and on!


10 cm.

2,5 buksestørrelser.

2 kilo i fysisk vekt.
Det er det jeg har oppnådd med 3 uker på low carb.

Før bestilte jeg trange bukser størrelse 52 på haléns og str 46 her borte på klesbutikken borte ved prixen.

Nå bestiller jeg str 48 fra haléns og de er romslige! Gudene vet hva som skjer med kroppen, men jeg strammes inn som om jeg hadde korsett på hele kroppen. Den FYSISKE vekta har ikke endra seg helt ekstremt, men sakte men sikkert går jeg ned. Det virker som hele kroppen min strammer seg opp, vannoppsamlinger forsvinner og fettet virker faktisk fastere.

Jeg liker denne dietten :)

Jeg har ikke hatt det helt store sukkerbehovet etter at vi sluttet med tilsatt sukker. Jeg har erstatninger på bakhånd for det meste unntatt pasta... enda. Det finnes en britisk webshop der man kan bestille potetmos-erstatning, pasta og lasagneplater. Ulempe: Det koster FLESK i frakt. Man burde gå sammen flere stykker og bestille relativt store kvanta for at det skal lønne seg. Det virker som det er fastpris på frakten uansett mengde man bestiller så...

Ellers har jeg ingen mer problemer med magen, med mindre jeg spiser noe med mye sukker.
Jeg får ikke problemer så lenge jeg spiser brød eller slikt, men med en gang det er veldig søtt slår magen helt bakut!

Bare av den grunn er det verd for meg å fortsette med low-carb diett på hverdagsbasis resten av livet, dette faktum at jeg ikke har noe mageproblemer. De siste 6-7 årene har vært et magehelvete for meg, med smerter, gass og unevnelige problemer. Kvalme når jeg er sulten, kvalme OG smerte når jeg har spist.. ikke akkurat flotte greier, og nå som jeg er kvitt det vil jeg aldri i livet ha det tilbake.

Neida, folkens, jeg sier ikke at Low-carb er det eneste som fungerer. Det er for det første ikke opp til meg å avgjøre, og for det andre ikke for meg å bedømme. Men det funker for MEG. Det er det som er det viktige.. :)

2 comments:

Rolf said...

Det jeg har hørt er at langsomme karbohydrater, som i brød og poteter, ikke er så farlig, for da tas de saktere opp i kroppen, og blodsukkeret ruser ikke i vei på samme måte. Er derfor jeg eter svartbrød + at med så svart, grovt, brød trenger man ikke dasspapir, da skiter man murstein! "Ka-Klank!":D

Unknown said...

Uuuuhm takk for informasjonen ;)

Men for min del har jeg like vondt i magen av sakte karbiser som kjappe. Jeg klarer meg med andre ord uten dem i hverdagskosten min synes jeg. Ved å unngå dem til det daglige så KAN jeg tillate meg en bit brød når vi spiser middag ute, er på familieopplegg eller har noe å feire. Ja kanskje til og med en kakebit innimellom :)