30 September 2008

Kokosfett i kaffe?

Det er faktisk mange som drikker det. Smør eller kokosfett i kaffe eller te.
Nå snakker vi ikke den harde pakken i sølv med herda kokosfett, uten uherda kokosfett, og gjerne uten smak dessuten. Den er mye mykere, ikke sånn som vaselin kanskje men i alle fall som plantemargarin som ikke blir steinhardt i kjøleskapet.

Jeg våget meg på å prøve her på fredagen som var, og .. ja siden det var uten smak ble det jo ikke store forskjellen på kaffen. Selvklart var det jo noe antydning til forandring på kaffen, men det gjorde kaffe på en måte mildere. Og ikke minst fikk man i seg en liten dose fett.

Kankje jeg faktisk skal gå til anskaffelse av en liten dunk? De selger det her borte på Ica! Jeg ble i alle fall ikke avskrekket!

Frem til nå har jeg tenkt "Himmel og hav, kokosfett i KAFFE?!?" og himlet med øynene og tenkt at det må jo være motbydelig.

Men, det var det faktisk ikke. Rar følelse å bli fettete rundt leppene av å drikke kaffe selvklart, men siden kokosfettet jeg prøvde var uten smak ble det jo ikke all verdens forandring.

Nå kan jeg tenke meg at kokosfett som smaker kokos vil sette mer smak selvklart, men det kanskje smaker godt? Bounty er jo godt med sjokolade og kokos, kanskje dette også er godt?

Men jeg tror det er et langt steg til jeg prøver SMØR i kaffe! >_<

2 comments:

Anonymous said...

Vi satt akkurat og snakket om dette, og fant denne siden da jeg søkte på google etter smør i kaffen" Smør er jo pisket fløte, og usaltet smør bør vel derfor være ok det??

Rita said...

Du kan vel bruke saltet smør også om du liker det :D Men om du velger å bruke kokosfett eller ekte smør i kaffen, det avgjør bare smaken din synes jeg. Liker du smør i kaffen så drikker du vel det! :) Det er ikke noe mer underlig enn kokosfett i kaffen skulle jeg mene, og dessuten så metter det nok litt også!